16 Haziran 2016 Perşembe

Resimlerle Din Düşmanı Chp (365 resim)

Güncelleme 5 Temmuz 2020













































































































































































































































































































































































9 yorum:

  1. Allah razı olsun bu hain kafir şerefsizlerin gerçek yüzünü gösterenlerden
    Soysuz Yahudi bozmalari kefereler Allah'in laneti üzerinize olsun
    KAFİRLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

    YanıtlaSil
  2. ATATÜRK DİNE DEĞİL DİNDEN BESLENENLERE KARŞI MÜCADELE VERMİŞTİR. BAKINIZ İRAN -AFGANİSTAN NEREDEYSE BÜTÜN İSLAM ALEMİ DİNİN KAYMAĞINI YİYEN YÖNETİCİLERLE DOLUDUR. ATATÜRK GERÇEK BİR MÜSLÜMANDI.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İmana gelmeyen EY İNKARCILAR Halinize ve gücünüze göre yapabileceğinizi yapın. Yani sizin bütün gücünüz inkara ve imansızlığa yetiyor, O imansızlıkta da istediğiniz kâfirliği yapın. Yapabileceğinizi yapmaktan geri kalmayın bakalım. Muhakkak ki, biz de yapacağımızı yapacağız. Şurası kesindir ki, hakkı tasdik edeceğiz ve Rabbimizden gelen emir ve uyarıları kabul edip iman yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Ve bekleyin,gözleyin.Müminlere felaket gelecek diye bekleyip durun,Muhakkak ki, Allah da gözlemekte.Rabbimizin vaatlerini ve sizin gibi inkarcı,imansızların başına gelebilecek kötü akıbetleri,sizin korkunç sonunuzu biz de İMANLA gözleyip durmaktayız..DİN KUR'ANDADIR.!......AMEL İMANDAN BİR CÜZDÜR..VE AMEL İMANIN DIŞA YANSIMASIDIR....MUHABBETLE..

      Sil
  3. Mehmet KUTLUK

    0532 134 54 78

    mucitprojeler@gmail.com,
    kutluklarenerji@gmail.com

    kutluklar-enerji@hotmail.com,

    www.satilik-enerjiler.com

    www.yakitsizjenerator.com
    AMASYA / TURKEY

    YanıtlaSil
  4. 97 yaşında bir adamın nasıl bu kadar sağlıklı olduğunu, bu çevikliğini neye borçlu olduğunu anlatacağım.’’ dedim. Yaşlı delikanlı Azemet dayıdan öğrendiğim doğa mucizesi, gençlik iksirini söyledim:
    ‘’ÜÇ ÇORBA KAŞIĞI LİMON, ÜÇ BÜYÜK BARDAK SÜT. BİR SÜRAHİNİN İÇİNE ÖNCE SÜTÜ SONRA DA LİMON SUYUNU DÖK. KARIŞTIRDIKTAN SONRA ÖNCE ODA SICAKLIĞINDA 6 SAAT BEKLET. DAHA SONRA SERİN BİR YERE KOYABİLİRSİN. BUZDOLABI DA OLUR. BU KARIŞIM AYRAN KIVAMINA GELECEK. GÜNDE 3 KEZ AÇ KARNINA (SABAH, ÖĞLEN, AKŞAM) LIKIR LIKIR İÇ.
    Bak bakalım bir şeyciğin kalacak mı?’’
    Bu konuşmamızdan sonra her hafta kendisini aradım. Verdiğim basit formülü (Can tatlı olduğu için:) aksatmadan uyguluyordu.
    Her ay doktora gitmeyi de ihmal etmiyordu. Önceki gün beni aradı. Mutluydu, sesi adeta neşe saçıyordu: ‘’Dostum, doktorlar şaşırdı ve inanamadı. Dediklerini harfiyen uyguladım. Altı ay da sağlığıma kavuştum. Kemiklerim inan yenilendi. Allah senden razı olsun. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Bir çorba kaşığı limon, bir bardak süt ile sanki yeniden doğdum…’’

    YanıtlaSil
  5. Ayyaş ve Ka ka Radıyallahü anhüm ecmain sahabe isimleridir. Düzeltilmesini rica ederim.

    https://islamansiklopedisi.org.tr/ayyas-b-ebu-rebia

    https://islamansiklopedisi.org.tr/kaka-b-amr

    YanıtlaSil
  6. Sevgili kardeşim, gerek bu gönderinde gerekse diğer yazı ve paylaştığın resimler Atatürk'ün hatırasına ve şahsına iftiralar içermektedir. Önce bu blog ve yazarı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım, ardından bu paylaştığın gönderilerdeki ifadelerle ilgili meclis kayıtlarının incelenmesini talep edeceğim. Bloğunu veya yazılarını silmen birşey ifade etmeyecek Google Kayıtlarında indexlenmiş bütün sayfalara ulaşılabiliyor. Şuan bu yorum yapmış olduğum gönderinin video kaydını alacağım. Mahkemelerin yoğunluğuna göre 1-2-3 ay içinde eline tebligat ulaşabilir. Çiçeği burnunda bir hukukçuyum aldığım davalar arasında en kıymetlisi bu olacaktır, görüşmek üzere.


    YanıtlaSil